Rupes P808 Protective Sealant



Rupes P808 er den enkleste og raskeste måten å legge en god beskyttelse på alle bilens utvendige flater. Dette er en hurtigsealer som raskt gir en varig beskyttelse som beskytter mot forurensinger, UV-stråler og fuktighet, samtidig som den etterlater en krystallblank finish. Fungerer utmerket på topp av voks for ekstra beskyttelse og dypere glans. Kan også legges direkte på våt bil som ekstra beskyttelse mellom hovedvoksingene. Du kjøper P808 her: https://exint.no/produkt/rupes-p808-protective-sealant/ ————————– All Good In The Wood av Audionautix er lisensiert under en Creative Commons Attribution-lisens (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Artist: http://audionautix.com/ Short Guitar Clip av Audionautix er lisensiert under en Creative Commons Attribution-lisens (https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/)
Artist: http://audionautix.com/ I Bilpleiekongen og Exint er vi et team som går grundig til verks når vi skal se hvilke produkter vi anbefaler og ikke. Vi er eneste leverandør i Norge som er totalt merkevare uavhengig. Vi har alle de største og noen flere som vi mener gir oss god valutta for pengene, eller som rett og slett «bare» gir det beste resultatet. Vi tar stadig inn nye produkter og brands, i vår evige søken etter det beste du kan bruke på din bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *